There's so much more to see

 
bildkälla: tumblr
Jag vill ut och resa, skapa minnen som jag kan kolla tillbaks på när jag är 80 år. Just nu känns lilla Sundsvall för litet, för utslitet och för grått för mig. 

Message to all of you!Life.Den här bilden tog min syster på mig och Nöj idag för att hon skulle visa oss hur lika vi är. Och nej vi är inte syskon! Vilket många tror, och det har hänt att folk inte ser skillnad på oss på jobbet..lite kul men grejen är att vi bara sminkar oss likadant och samma frisyr :))

True words

bildkälla: tumblr

Blå himmel!

Inte varje dag man ser något sånt här, otur att jag jobbar hela dagen idag :(

Follow your heart


Min saga

Jag var helt söndertrasad när jag träffade honom. Det var en helt vanlig kväll ute, en utav så många kvällar ute på krogen. Hade nyss fyllt 18, sprang på krogen varje helg och hjärtat var i 5000 bitar. så den där kvällen, 1 oktober 2011, det var lite dimmigt efter för många shotar och en och annan drink, plötsligt, från ingenstans stod han där på dansgolvet bredvid mig och jag fick ett hej. Mindes att jag sa hej tillbaka och svarade "Claudia" på nästa fråga. Det var början till min lycka.
 
Från tidigare erfarenheter av livet lärde jag mig att vara försiktig med hur mycket av mitt hjärta jag ger till en person. Och på grund av den inställningen såg jag inte honom mer än bara en kille som jag skulle ha en grej med och sen aldrig träffa mer= gå vidare till nästa. Men min plan fungerade inte. Ju mer jag började lära känna honom, desto fler bitar av mitt hjärta klistrades ihop. Han gjorde mig hel igen, jag började känna igen. 
 
Jag tror inte på ödet, jag tror på timing. Och det var just det som hände, perfekt timing. Att vi båda var där, på samma ställe, samma kväll, samma meter av dansgolvet, samma tidpunkt. På grund av den timingen är jag idag jordklotets lyckligaste människa. 
 

Home

De här bokstäverna köpte jag och Petter idag, vi har velat haft nåt sånt här ganska länge och idag när vi var på Åhléns och köpte andra grejer såg vi de, det fanns "love" också men det var lite småtöntigt tycker jag..175 tror jag att de kostade :)

I just need you to know...


Hur snygg får man vara??

Megan Fox - bildkälla: unknown

Chillmode

 
Såhär ser det ut efter en lång dag på jobbet, jag vid datorn med älsklingen framför tvn :)

Fix you.

Coldplay - Fix You - bildkälla: unknown

Jag kommer aldrig att äga en hund..

Efter en dags hundvakt åt Nattas hund Mimmi insåg jag en sak; kommer aldrig att ha en hund..fast jag drömmer ju om en liten mops då och då- så söta :´)..isåfall ska den vara lugn och fin, och bara ligga på soffan bredvid mig, blir galen på hundar som busar runt..

RSS 2.0